top of page
12489422_963958026973796_571758834587543243_o.jpg

Oddvars Regularity Nyheter 

Det er Oddvar Moland fra KNA Drammen som er mannen bak Oddvars Regularity nyheter som så mange har hygget seg med i en årrekke.

Oddvar Moland har en lang karriere bak seg i norsk bilsport.

Oddvar Moland er nettopp en slik person som legger ned langt mer enn man normalt kan forvente av frivillighet og dugnad. Ikke bare i sin egen klubb, men også for mange andre som arrangerer løp. Det er spesielt i rally og  Regularity Oddvar nedlegger en stor innsats i.

 

God fornøyelse!

_edited.jpg

Oddvars Regularity nyheter 
 Desember 2023.

Torsdag  21.12..2023

Hei !

2023 går mot slutten og vi fikk med oss en konferanse med premieutdeling i november. Det var en del positive signaler der, så vi får håpe på at noen av tiltakene fører til flere deltagere i 2024.

Referat fra konferansen ligger vedlagt.

 

Så må vi se fremover, hva som er planlagt for 2024. Det er endringer i klasser, Expert og Sport slås sammen og blir klasse Sport.

NBF har vedtatt at det blir Norges-cup i Regularity, for fører og kartleser i klasse Sport og klasse Touring/ Debutant. Det er 6 løp som kjøres og 5 løp teller i sammendraget.

Regularity-reglementet for 2024, reglement for Norges-cupen samt terminliste finner dere på bilsport.no. Klikk på følgende link: Regularity - Norsk bilsport  eller på vår nettside og under Løps kalender.

 

Norges-cupen vi jo erstatte NTM Regularity-cup som vi har hatt i mange år. I denne cupen var det en egen klasse for førere på Ferdighetsetapper og NTM Trailer & Tipp er villige til å sponse en cup for førere i 2024.

Reglementet for denne cupen ligger som vedlegg og det er de samme løpene som teller i Norges-cupen, som vil telle i NTM Regularity Ferdighetscup. Forutsatt at det er ferdighetsetapper i løpet………..

 

Det jobbes også med Nordisk mesterskap eller Nordisk cup for 2024. Det diskuteres hvilke løp og datoer som kan være aktuelle. Når det skjer noe nytt vil det informeres om dette.

 

På vår nettside under løps kalender ligger oppdatert liste over løp i Norden og Europa, de fleste datoer for 2024 er på plass. Klikk på linkene til de ulike løpene for ytterligere info. Det kan jo være løp som passer for oss «nordboere»

 

Tar vi for oss hva som skjer her hjemme er 13. januar datoen for 1. løp i Norgescupen i Regularity. Det er i regi av Asker og Bærum Motorsport og løpet er ca. 20 mil og har base på Langebru, Hokksund. 5 F-etapper og som vanlig avsluttes løpet med kjøring på Store Valle i Lier. Løpet kjøres stort sett i Øvre Eiker og forholdene var perfekte når løpet ble kontrollkjørt forrige uke. Håper det blir en «normal» vinter, slik at det blir fine forhold. Det er 7 P-etapper i løpet og 4 av etappene er «gamle rallyveier». Bare å glede seg.

Går dere inn på Online kalender (hanken.dk) finner dere alle opplysninger om løpet, samt påmelding.

 

Neste løp i Norges-cupen er på Lillehammer 10. februar og som vanlig er det NMK Sør-Gudbrandsdal som arrangerer. Inge har sendt lit info om løpet:

«Regularity on Ice 2024, lørdag 10. februar med base på Lillehammer, byr på utfordringer både for kartleser og sjåfør. Hele seks ferdighetsetapper med lengde på godt over kilometeren inngår i løpet. I tillegg blir det en solid sløyfe i nordre del av Ringsaker kommune, med blant annet gamle fartsetapper fra Hedmarksrally kjørt som regularity-etapper. Det blir orienteringsetapper både i Ringsaker og i området rundt Jørstadmoen ved Lillehammer. Det planlegges også framvisning av bilene og intervjuer med deltakere over høyttaler i selveste gågata på Lillehammer. Løpet blir ca. 15 mil langt. Tilleggsregler legges ut og påmelding åpnes like over nyttår.»

 

Ser vi på Rally Monte-Carlo Historiqe er det færre deltagere i 2024. Løpet starter 31. januar og avsluttes 7. februar. Det er kun 7 norske deltagere og det kan være flere årsaker til dette. Det er vel noen endringer i regelverket, uten at jeg har sett noe på det og det har vel også med økonomien generelt har blitt «strammere». Ønsker alle de norske god tur og lykke til. Vi kommer til å følge med på 26th Rallye Monte-Carlo Historique - Automobile Club de Monaco (acm.mc)

 

På samme tidspunkt kjøres Winter Trial, hvor det deltar 2 norske lag. Dette er et utfordrende løp, som i 2024 kjøres i Polen, Tsjekkia og Slovakia. Start og mål er i Krakow. Sjekker dere hjemmesiden finner dere info om løpet. Det har deltatt flere norske lag tidligere, med gode resultater. Det tyder jo på at dette løpet kan være noe å vurdere for norske lag i 2025.

Et fint opplegg hvor arrangøren ordner hoteller under hele løpet, behagelig opplegg for deltagerne.

Sjekk denne linken for ytterligere info: Winter Trial 2024 – Classic Events

 

Det samme gjelder Coppa d’Europa som kjøres uken før påske og det er påmeldt 4-5 norske lag. 3 dagers løp som passerer gjennom 6 land. God «gammeldags» kartlesing og samme opplegg i forhold til hoteller, som Winter Trial.

Her kan dere sjekke hva løpet har å by på: Coppa2024 (coppa-europa.org)

 

Til slutt en oppfordring til å følge med på sidene «våre»: challengenorge.no og Facebook.

Der ligger det alltid nyttig info.

 

Ønsker alle en riktig God Jul og ett Godt Nyttår !!!

Mvh.

 

Oddvar M.

90 01 94 90

 

Oddvars Regularity nyheter 
 September 2023.

Søndag  03.09.2023

Hei !

 

Litt nyheter, ett par dårlige, men også noe positivt å skrive om.

 

KNA Halden og NMK Sandefjord har begge avlyst sine løp, vi får håpe at deltagerne kjenner sin «besøkelsestid» ved neste anledning. Regner vel med at løpene kommer tilbake i 2024.

 

Løpet til NMK Sandefjord, med dato 7. oktober blir erstattet med ett løp på Hadeland i regi av NMK Hadeland. All den tid datoen har vært «forbeholdt løp», siden nyttår, vil løpet på Hadeland også telle i NTM Regularity-cup 2023.

 

Som kjent kjører KNA Drammen sitt løp 23. september og det er allerede påmeldt mange deltagere, med det er plass til flere. Savner Touring og Debutanter blant de påmeldte.

Påmelding og tilleggsregler ligger på nettsidene våre  i løps kalenderen  

Der finner dere for øvrig info og påmelding til alle løp i Norge.

 

Når det gjelder Spiral Regularity informerer vi litt om løpet. 2 av 10 P-etapper blir kjørt på asfalt. Det er 3 O-etapper, Touring og Sport kjører de 2 korteste O-etappene. Løpet kjøres i Nedre Numedal og Øvre Eiker.

Siden løypelegger har litt erfaring fra PO/ Bil-O og noen løp i utlandet blir det jo slik at man «plukker opp» noe fra gamle dager og Coppa og Tulpenrally. Løpet har inneholdt slike elementer i flere år, men for å «trøste» Touring og Debutanter vil deres kjøreordre og kart deles ut ved innsjekk. På løpsdagen, fra kl. 09:30 til kl. 10:00 vil det være en kort gjennomgang av løpet, med muligheter til å stille spørsmål for disse klassene.

Expert og Sport får sine papirer 45 minutter før egen starttid.

Håper at 4 F-etapper også frister til deltagelse.

 

Monty har skrevet litt om løpet på Hadeland 7. oktober:

«Arrangøren med Monty Karlan og Oddvar Moland som ansvarlig for løype, kjøreordre og gjennomføring ønsker alle Challengianere velkommen til en spennende dag på Hadeland.

Monty gjør noen grep i forhold til andre løp.

Løpet har base, start og mål på Grymyr på RV 240 mellom Jevnaker og Brandbu, ca 7 mil fra Oslo. Fremmøte er kl. 12.00 med start kl. 14.00. Antatt målgang før kl.19.00.

Løpslengde er ca 11 mil, med 5 regularities og 3 O-etapper. For de rutinerte blir det en velkommen retur til Søsterkirkene, Raknerud samt den spennende bygdeveien fra Lunner til Brandbu. Ferskere lag vil få oppleve Hadeland som ett flott sted for vår Regularity sport.

Teknisk kontroll ved basen kl. 11.30.

I dette løpet vil samtlige lag ha samme kjøreordre inkl. orientering.

NB For klassene Touring og Debutanter vil noen nøkkelavstander bli oppgitt på O-etappene. 

Samtlige klasser vil få utlevert kart og kjøreordre ved innsjekk fra kl. 12.00. !

Basen er en kafe med mulighet for mat og drikke fra ca. kl. 10.00.

For å holde startkontingent relativt hyggelig, kr 1750.-. , og det vil det være enkel premiering.

Premieutdeling snarest mulig etter innkomst.

Arrangøren ber om SNAREST mulig påmelding  på Hanken.dk. Det må være 15 lag påmeldt pr. 15. september. Hvis avlysning vil startkontingent i sin helhet bli returnert.

PS hvis alle venter til siste liten, har vi en situasjon…

Velkommen til en opplevelsesdag på Hadeland.»

 

Anders Grøttum kommer med litt info om:

«Stifinner`n 31-10-2023

Løpet er i overkant av 8 mil langt. Start og mål på Lierkroa. Teknisk kontroll og innsjekk fra 17.30, første bil starter kl. 18.30 og vil være i mål ca kl. 21.00.

Løpet inneholder to orienteringsetapper med relativt enkel vanskelighetsgrad og fire pålitelighetsetapper på utfordrende og morsomme veier i mørket.»

Asker og Bærum Motorsport arrangerer kartleserkurs onsdag 25. oktober, hold av dato, mer ser du i vår løps kalender 

 

Minner om infomøte i forbindelse med Rallye Monte-Carlo Historique 2024.

Dette skjer mandag 25. september kl. 18:30 til 20:30.

Oppdatert invitasjon er vedlagt.

 

Det vil også i år ble arrangert en Regularity-konferanse, tidspunkt blir nok i siste halvdel av november.

Regner med at det kommer mer informasjon om tid og sted og agenda senere. Det blir premieutdeling for NTM Regularity-cup 2023 på konferansen.

 

Frist for forslag til regelendringer til Regularty-reglementet eller spørsmål som ønskes belyst på konferansen må være Ferdighetsseksjonen i hende før 1. oktober.

Sendes til: ferdighet@bilsport.no

 

NBF ønsker å arrangere Norges-cup 2024 og søker etter klubber som kan tenke seg å la sitt løp telle i Norgescupen. Se mer her: https://bilsport.no/norgescup-regularity/

 

Invitasjon til Coppa d’Europa 2024 kom i posten forleden og noe info er vedlagt. Løpet har flere danske og norske deltagere hvert år. Det er rabatt for lag fra Skandinavia.

Ta kontakt med undertegnede om det er av interesse. http://www.coppa-europa.org/ er løpets hjemmeside.

 

Ellers kjører Sørlandet sine løp og cup, info om disse ligger på Facebook siden deres.


I Sverige kjøres det 2 løp i høst og klikker du på linken finner dere opplysninger om løpene.

https://www.sbf.se/sportgrenar/regularity/regularity-nyhetsarkiv/2023-06-16-regularity-i-sverige-hosten-2023

Det som er mest aktuelt for oss norske er vel løpet 21. oktober i Vara. Håper det blir flere norske lag som tar turen over grensen.

Jonas kommer nok med mer info når det nærmer seg………..

 

Danmark har jo sin serie og sine løp. Sjekker dere https://www.dhmc.dk/

Finner dere all info dere ønsker og kontakt info til arrangører. Ett løp som det pleier å være norske deltagere i, er Midnight Run, som kjøres 11. november.

Normalt noe mer orientering enn øvrige løp i Danmark.

 

Sjekk også Winter Trial, tøft løp og her finner du info: https://classicevents.nl/event/winter-trial-2024/

2 norske lag er allerede påmeldt.

 

Følg også med på de 4 norske deltagere i Tour de Corse Historique:

Etter hvert kan det vel komme nyheter og resultater på denne siden:

https://en.tourdecorse-historique.fr/inscription-2023

Vi ønsker de norske deltagerne lykke til !!!!

 

Dere må også følge med på sidene «våre»: https://www.challengenorge.no/ og Facebook siden våres 

Kjør pent og håper vi sees utover høsten !!

Mvh.

 

Oddvar M.

90 01 94 90

 

Oddvars Regularity nyheter 
 mai 2023.

Torsdag  18.05.2023

Vel overstått 17. mai!!

 

Vil minne om de 2 siste løpene i NTM Regularity-cupen, som arrangeres før sommerferien.

Oppdatere resultater i cupen etter 6 løp ligger på nettsidene under Cup reultater

Har dere spørsmål til resultatene, ta kontakt med meg Oddvar.

Pr. i dag er det da 3 løp som gjenstår til høsten.

 

Vil minne om at Kolsva allerede på lørdag 20. mai kjører «Sockna rundt», med få deltagere. Kontakter dere arrangøren er det sikkert mulig å få være med…….

Innbydelsen og tilleggsregler på våre nettsider i Løpskalenderen 

 

Det har jo blitt kjørt 3 kveldsløp og vi hadde nok ønsket å se noen flere lag på startstreken. Imponert over arrangørene som «henger i stroppen» og kjører løpene med 10-12 deltagere.

Men stopper arrangørene stopper også deltagelsen.

Mulig det henger igjen, tanken på at man må ha «gammel bil». Ønsker dere å prøve ut hva Regularity er, ta bilen du disponerer, last ned en app på telefonen, som viser kjørt avstand.

Da har du det som trengs for å få ett inntrykk av hva vi driver med.

 

Allerede på søndag, 21. mai har NMK Sandefjord et 7-8 mils løp med alle etappetyper. Det er plass til mange flere på startlisten. Ett ypperlig løp for å lære litt om Regularity.

En gjennomgang av løpet kl. 11:00 og 1. bil starter kl. 13:00.

Sjekk denne linken for ytterligere info: https://www.challengenorge.no/event-details/vestfoldsprinten

 

Siste løpet før ferie arrangeres av KNA Halden, nemlig Fredrikstenløpet. Dette kjøres 3. juni og håper at ikke «båt- og hyttelivet» har startet opp for alle………

Det er lagt ut på våre nettsider, . se mer i Løpskalenderen vår  Påmelding til løpene finner dere her: https://hanken.dk/online/kalendervis.asp

 

Fredrikstenløpet har jo sin «berømte» tønneprøve på Festningen, så også i år i tillegg til at løpet inngår i NTM Regularity-cup inngår også løpet i KNA-mesterskapet.

 

Det er påmeldt norske lag i Three-Castles i begynnelsen av juni, her er link til startlisten. Spennende å følge med på resultatlisten etterhvert

https://www.three-castles.co.uk/three-castles-trial/the-entry-list/

 

På Sørlandet kjører de sin cup og informerer om denne her: Regularity Sør/Bilsport for alle 

Minner også om at KNA Drammen kjører Autoslalåm-trening på Basserudåsen, Kongsberg 1. torsdag i hver måned t.o.m. september. Her kan man komme med «den bilen man har» …….

 

Ønsker dere alle en finsommer!!!!

Mvh.

 

Oddvar M.

90 01 94 90

 

Oddvars Regularity nyheter 
 mai 2023.

Torsdag  18.05.2023

Vel overstått 17. mai!!

 

Vil minne om de 2 siste løpene i NTM Regularity-cupen, som arrangeres før sommerferien.

Oppdatere resultater i cupen etter 6 løp ligger på nettsidene under Cup reultater

Har dere spørsmål til resultatene, ta kontakt med meg Oddvar.

Pr. i dag er det da 3 løp som gjenstår til høsten.

 

Vil minne om at Kolsva allerede på lørdag 20. mai kjører «Sockna rundt», med få deltagere. Kontakter dere arrangøren er det sikkert mulig å få være med…….

Innbydelsen og tilleggsregler på våre nettsider i Løpskalenderen 

 

Det har jo blitt kjørt 3 kveldsløp og vi hadde nok ønsket å se noen flere lag på startstreken. Imponert over arrangørene som «henger i stroppen» og kjører løpene med 10-12 deltagere.

Men stopper arrangørene stopper også deltagelsen.

Mulig det henger igjen, tanken på at man må ha «gammel bil». Ønsker dere å prøve ut hva Regularity er, ta bilen du disponerer, last ned en app på telefonen, som viser kjørt avstand.

Da har du det som trengs for å få ett inntrykk av hva vi driver med.

 

Allerede på søndag, 21. mai har NMK Sandefjord et 7-8 mils løp med alle etappetyper. Det er plass til mange flere på startlisten. Ett ypperlig løp for å lære litt om Regularity.

En gjennomgang av løpet kl. 11:00 og 1. bil starter kl. 13:00.

Sjekk denne linken for ytterligere info: https://www.challengenorge.no/event-details/vestfoldsprinten

 

Siste løpet før ferie arrangeres av KNA Halden, nemlig Fredrikstenløpet. Dette kjøres 3. juni og håper at ikke «båt- og hyttelivet» har startet opp for alle………

Det er lagt ut på våre nettsider, . se mer i Løpskalenderen vår  Påmelding til løpene finner dere her: https://hanken.dk/online/kalendervis.asp

 

Fredrikstenløpet har jo sin «berømte» tønneprøve på Festningen, så også i år i tillegg til at løpet inngår i NTM Regularity-cup inngår også løpet i KNA-mesterskapet.

 

Det er påmeldt norske lag i Three-Castles i begynnelsen av juni, her er link til startlisten. Spennende å følge med på resultatlisten etterhvert

https://www.three-castles.co.uk/three-castles-trial/the-entry-list/

 

På Sørlandet kjører de sin cup og informerer om denne her: Regularity Sør/Bilsport for alle 

Minner også om at KNA Drammen kjører Autoslalåm-trening på Basserudåsen, Kongsberg 1. torsdag i hver måned t.o.m. september. Her kan man komme med «den bilen man har» …….

 

Ønsker dere alle en finsommer!!!!

Mvh.

 

Oddvar M.

90 01 94 90

 

Oddvars Regularity nyheter 
 april 2023.

Søndag  09.04.2023

Hei og velkommen til våren (bedre sent enn aldri……..) !!

 

Nye løp og nye muligheter, både her hjemme og i Norden.

 

Oppdatert resultatliste for NMT Regularity-cup, etter løpet på Lillehammer, ser du på nettsidene våres

 Cup resultater | Challengenorge.no 

Alle andre Regularity løps resultater ligger for øvrig her: bilsportgps.no

 

3 norske og 5 danske lag kjørte Coppa d’Europa og alle de 3 norske lagene kom hjem med pokaler. Beste norske lag med 3. plass i klasse Sport, var Kleve/Moland og det hadde vært hyggelig om flere norske lag hadde tatt turen.

Flott løp og bra opplegg og rabattert startkontingent til nordiske lag. Ta gjerne kontakt med undertegnede for mer info og ellers ligger resultater og annen info på denne linken:coppa-europa.org 

 

NTM Challenge-cup fortsetter med 3 kveldsløp på rappen. Først ute er KNA Drammen med Hokksundsprinten torsdag 20. april med base i Vestfossen. Deretter kjører KNA Halden sine løp med start i Spydeberg, 25. april og base på Høk, 9. mai. Felles for alle løpene er at de også teller i KNA-mesterskapet i Regularity.

Slike løp ble jo etterlyst på konferansen i høst og vi håper på mange deltagere i løpene. De er jo også «oppgradert» til Cup-løp, noe vi håper også kan være med å øke interessen.

Alt om løpene innbydelse til alle løpene og påmelding finner dere på nettsidene våre under,

Løpskalender Norge (challengenorge.no)

 

Hokksundsprinten kjøres, som vanlig, i Øvre Eiker og i år er det 4 P-etapper og 2 O-etapper i løpet. Som vanlig en gjennomgang av kart og kjøreordre før start. Håper på flere påmeldinger i løpet av neste uke, det gir motivasjon til å fortsette å arrangere Regularity-løp.

 

NMK Sandefjord har sitt vårløp 21. mai og for noen av oss blir det en rask retrett fra Kolsva (Inngår i Grenseserien) for å rekke Sandefjord på søndag. Men det lar seg løse……

 

Nyopprettet serie, Grenseserien, er på plass, med 2 løp i Sverige og 2 løp i Norge.

Denne ble opprettet siden det ikke kjøres NEZ-mesterskap lenger.

2 løp i hvert land på våren og det samme på høsten, i oktober. Her må vi samarbeide godt, slik at vi får besøk av våre svenske konkurrenter, og vi kan gjøre gode resultater i Sverige.

Første løp er 20. mai i Kolsva og løp nr. 2. er 3. juni i Halden. Innbydelse til Sockna Rundt finnes under løpskalender på våre nettsiderer litt mer info på SBF sine hjemmesider: Grenseserien 2023

Mølndalstrippen kjøres 13. mai og følger dere denne linken finner dere alt om løpet: 

 

Samme helg, 13. mai kjøres Øresund Rally og Mikael skriver følgende:

”Hjemmesiden til Oresund Rally er nu åben. www.oresundrally.org  Løbets tillægsregler ligger på siden. Anmeldelse er åben, det sker også fra siden.”

 

Rallye Praha Revival har også i år deltagere fra Norge. Lund/ Moland med Datsun 240 Z på start nr. 3 og på startnr. 19 finner vi Frellumstad/ Røed med Opel Kadett GTE.

Løpet kjøres 21-23. april og hjemmesiden finner dere her. Arrangøren har også en Facebookside:

 

Om dere «Klikker» på linker til engelske løp, finner dere også norske lag som deltar i disse løpene. Hva om vi hadde fått en liten reportasje fra noen av lagene som deltar, kan hende flere hadde hatt interesse av å delta. Mulig forslag til en ny spalte på våre «Regularity-sider»?

 

Informerer om FIA-mesterskapet i Regularity Rally, som i år kjøres med kun ett løp som teller.

From 2023 onwards, the FIA Trophy for Historic Regularity Rallies returns to its previous format which consists of one single event, where all Drivers and Co-drivers wishing to participate can do so.

The winning crew of this event will be declared Winner of the FIA Trophy for Historic Regularity Rallies.

 

FIA Trophy for Historic Regularity Rallies ser du her. Bare å starte planlegging for en Spania-tur…………

 

Ikke glem å følge med på sidene «våre»: https://www.challengenorge.no/ og https://www.facebook.com/groups

 

På Sørlandet kjører de sin cup og informerer om denne her: Regularity Vårsol den 27.04.202

Fortsatt God Påske og meld dere på løp !!

 

Kjør pent og kjør pent hjem fra hyttepåsken 

 

Mvh.

 

Oddvar M.

90 01 94 90

 

Oddvars Regularity nyheter 
 Januar 2023.

Søndag  19.02.2023

Hei alle!

 

Da er de to første løpene i NTM Regularity-cup unnagjort etter 2 løp. På denne linken finner du enkeltresultater. challengenorge.no/cupresultater

 

Oppdatert innbydelse til NTM Regularity-cup, med hvilke løp som er tellende ligger på løpskalender siden vår.

 

Prisverdig at NMK Hadeland gjennomførte sitt løp med 9 deltagere i Regularity-klassen. Det hadde nok vært flere deltagere om det ikke hadde kollidert med Rallye Monte-Carlo Historiqe.

Uansett, når vi får tilbud om å kjøre sammen med rally, må vi stille opp, i håp om at det er flere rallyarrangører som kan tenke seg å innby til Regularity-klasse. Det er «ikke gratis» å ha oss med, men vil tro at med 15-25 deltagere vil det kunne være av interesse.

 

Gratulerer til Lars H. Lie og Henning Jørstad som, med 12. plass, ble beste norske lag i RMCH. 20 norske lag startet i løpet og 2 måtte dessverre bryte.

4-5 prøver i år, hvor det nok var en fordel å være «riktig skodd» med piggdekk. Det var fra 16 til 24 hemmelige kontroller på etappene, og «kommer man bakpå» blir det fort prikker, med så mange kontroller.

Et positivt trekk av arrangøren var å stryke prikkbelastningen på flere «inn-kontroller», hvor det var en del trafikkproblemer. Det er frustrerende å få prikker når man på en måte er «uskyldig».

I år var det for første gang hastighetsskifte inne på etappene. Det var 3 etapper hvor dette ble gjennomført. Punktet, hvor man skiftet hastighet, var beskrevet på tidkortet vi fikk, når vi startet på morgenen. Det var på byskilt og i veideler som var angitt punkt, dog uten avstand fra start på etappen til punktet hvor det var ny hastighet. Noen plundret litt, men de fleste taklet dette greit.

Se alle resultater fra årets løp på denne linken: 

https://acm.mc/en/edition/25e-rallye-montecarlo-historique/event/classifications-results/

 

Neste løp i NTM Regularity-cup er på Lillehammer, der kjører NMK Sør-Gudbrandsdal løpet Regularity on Ice. Løpet kjøres lørdag 11. mars, tilleggsregler og påmelding finner du i løpskalenderen vår 

Har dere spørsmål så kan disse karene kontaktes: Løpsleder Ivan Klevmo, tlf. 91333201 eller Inge Møller, tlf. 91117424

Ikke vent med å melde dere på, da gjør dere situasjonen noe mer forutsigbar for arrangøren. Dette er et fint vinterløp på gode veier og med 6 ferdighetsetapper blir det sikkert mulig og får til litt fart og spenning.

 

Utover våren er det planlagt flere korte kveldsløp, som også vi telle i Regularity-cupen. Datoer er satt opp på revidert innbydelse og det vil komme mere informasjon på Facebook eller på de enkeltes hjemmesider. Det starter opp med KNA Drammen sitt løp, 20. april og kan røpe allerede nå, at Sundhaugen ved Eikeren blir basen. Det vil, som vanlig, bli en gjennomgang av løypa, før vi starter. 

 

Det er også norske lag som vil prøve seg i utlandet.  I månedsskiftet mars/april reiser 3 norske og 5 danske lag til Enschede i Nederland for å starte i Coppa d’Europa. Ett løp som kjøres gjennom Tyskland, og er innom Tsjekkia og Polen, før målgang i Dresden. For info om løpet, sjekk denne hjemmesiden: http://www.coppa-europa.org/uk/coppa23uk.php

Dette er ett løp som består av 95 % kartlesing og det er ca. 10 P-etapper i løpet av 3 dager, disse er også beskrevet på kart. Kun tulipanpiler til å fra lunsj- eller nattopphold.

Norske lag har deltatt siden 2010 og med klasseseier og flere pallplasseringer viser det at det er lov å prøve, selv om man kommer fra Norge.

 

14 dager etter påske er det Rallye Praha Revival og også i år er det 3 norske lag som er påmeldt. Eda Patera, som er sjefen, eier noen biler som han leier ut til de som ønsker. Da er det bare å sette seg på flyet, så er alt klart når man kommer ned……Se mere om løpet på disse sider.og de har også egen Facebookside

 

Er det noen som har tid og lyst til en tur til Nord-Finland i slutten av mars har dere muligheten her: https://www.facebook.com/events/588266552403391

 

For løp i Danmark, hold dere oppdatert på denne hjemmesiden: https://www.dasu.dk/ eller hjemmesiden til Luffe: https://www.dhmc.dk/

Sverige har sin info samlet på denne siden:.sbf.se/sportgrenar/regularity.

 

I regi av Asker og Bærum Motorsport er det planlagt et kurs i kartlesing. Primært for deltagere i klasse Sport, eller de som er i ferd med å rykke opp, og som ikke er helt bekvemme med å ikke ha tulipanpiler lenger…..

Det er selvsagt mulig for andre som er interessert å delta på kurset, som er planlagt til lørdag 18. mars. Det vil vare ca. 5 timer og det vil også bli en liten runde i marka, for å teste ut lærdommen.

Kurs general vil være Jørn Grøttum og det blir trolig på Lierkroa ved Drammen. Starter kl. 11:00. Invitasjon og program vil bi publisert på «regularity-sider».

 

Registrerer at Sørlandet kjører sine løp i regi av Motorsport Norge. Når det gjelder lisenser så må man ha lisens utstedt av NBF dersom løpet arrangeres av en NBF-tilsluttet klubb.

Sjekk med de enkelte forbund dersom tvil om hva som er reglene for dette. Se også https://bilsport.no/lisenser/

Selv om det lille miljøet vi har i Norge, ikke ønsker å være under samme «paraply», håper vi jo at dette ikke vil gå ut over deltagelsen i løpene og den enkelte deltager.

Info om løp på Sørlandet finner dere her: Regularity sør-motorsport for alle 

 

Det hender det er spørsmål om hva vår hovedsponsor driver med og sjekk NTM Trailer og Tipp AS sine hjemmesider: https://ntm.no/

 

Når det gjelder NEZ har vi mottatt denne beskjeden:  “Unfortunately, after last year FIA decision on December 22, NEZ zone, as other zone events anymore do not exist. We can organize whatever we want to do between our countries.” (Janis Krastins, Latvia)

Meg bekjent, er det ikke utarbeidet reglement eller invitasjon for en evt. nordisk cup for 2023.

 

Har også lagt ved en liste over løp i Norge, Norden og Europa som kan være av interesse. Har man lyst og tid, er det mange muligheter.

 

Ikke glem å følge med på hjemmesidene våre Challenge norge og vår Facebook Regularity motorsport 

 

Ønsker dere en fortsatt fin vinter og kjør pent!

 

Mvh.

 

Oddvar M.

90 01 94 90

 

bottom of page